Avalon Organics Biotin B-Complex Şampuan Kullanıcı Yorumu

Bu da benim kurtarıcı şampuanım :))

Kendisi deli gibi dökülen saçlarımı toparlayan, sülfatsız, b vitaminli, süper organik bir şampuandır efendim... Market şampuanları gibi sls içermediği için etkisini hemen göremiyorsunuz,sabredip kullanmak lazım. Saç kremiyle birlikte kullanılsa iyi olur,yoksa saç uçları sertleşebiliyor.


B vitamininin, biotinin, niasinin ve pantenolün iyileştirici etkileriyle yapılmıştır. Amacı saç ve saç derisini kökten uca beslemek ve saç kökündeki dolaşımı hızlandırmaktır.

Biotin iksiriyle hazırlanıp güçlendirilen formülümüz, zayıf ve cansız saçları onarmak için özel olarak geliştirilmiştir. Buğday proteini içeriğiyle saç kaybını önler ve saç kayıplarını kontrol altına alır.

Saç telini güçlendirir ve daha dolgun görünmesini sağlar. Biotin şampuan aloe vera, jojoba yağı ve biberiye ile güçlendirilmiştir.

İnce ve cansız saç tiplari için kullanımı uygundur. Günlük kullanımı önerilir.

Islak saça masaj yaparak uygulayınız ve durulayınız.

İçeriği: Arıtılmış su, organik aloe barbadensis yaprak suyu (1), sodyum sülfat cocoyl, cocamidopropyl betain, sodyum cocoyl sarcosinate, bitkisel gliserin, Serenoa serrulata (Saw Palmetto) meyve özü, panthenol (pro-vitamin B-5), biotin, tiamin, piridoksin , niacin, riboflavin, polyquaternium-10, buğday proteini, soya proteini, sitrik asit, soyamidopropalkonium klorür, jojoba yağı, organik ayçiçeği annuus (ayçiçeği) yağı (2), sodyum benzoat, potasyum sorbat, ethylhexylglycerin, organik rosamarinus officinalis (biberiye) yaprak yağı (2) ve diğer uçucu yağlar.

Standartlar:


• Sodyum, sülfat içermez.
• Paraben ve diğer sert kimyasallar içermez.
• Paraben içermez.
• pH dengeli.
• Hiçbir yapay ve sentetik renk, koku içermez.
• % 100 vejetaryen maddelerden üretilmiştir.
• Hiçbir şekilde hayvanlar üzerinde deneyler yapılmamıştır.

Kaynak: myshimizu.blogspot.com.tr

Avalon Organics Biotin B-Complex Şampuanı'nı buradan satın alabilirsiniz.

Avalon Türkiye

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 yorum: